Rob Kurver, Founding Partner & CPaaS Lead

Rob is een agent of change, gefocust op groei van startups en scale-ups en innovatie bij corporates. Juist op dat snijvlak van klein/snel en groot/sterk, waar bruggen, partnerships en ecosystemen gebouwd moeten worden, vindt Rob de mooiste uitdagingen. Tijdens en na zijn studie Informatica aan de TU Delft was Rob (mede) oprichter van diverse bedrijven, waaronder in 2005 hosted voice pionier Voipro International en in 2014 strategisch adviesbureau The Next Cloud. Als Senior Analyst bij Cavell Group en VP Europe van de Cloud Communications Alliance adviseerde hij afgelopen jaren oude en nieuwe telecom bedrijven met de groei van en transitie naar cloud communicatie.

Rob is gecertificeerd strategic selling trainer (Miller-Heiman), mentor bij de accelerators StartupBootcamp en Rockstart, en adviseur bij een aantal cloud, communicatie en IoT startups en scaleups. Rob spreekt regelmatig op events over trends en uitdagingen in cloud communicatie, en zijn columns zijn o.a. gepubliceerd in vakbladen en communities als TBM, CBM, ChannelConnect, Connexie, Dutch IT-Channel, Computable, Saas4Channel en APIdays.

Laila van Hooff, Creatieve en Logistieke Organisator

Laila probeert altijd orde in de chaos te scheppen en geniet van de organisatorische en menselijke kant van samenwerking. Zij gelooft in het verbinden van mensen vanuit orde en schoonheid.

De afgelopen jaren was Laila binnen White Rabbit verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende cloud communicatie evenementen in plaatsen als Amsterdam, Londen, Tel Aviv en Berlijn, met en voor de Cloud Communications Alliance, Cavell Group en APIdays Conferences.