Team

Rob Kurver is een agent of change, altijd bezig met hoe dingen anders en beter kunnen. Hij combineert analytisch vermogen met ruime praktijk ervaring in verschillende uitvoerende en adviserende rollen voor kleine en grote bedrijven, en denkt altijd out of the box.

Rob was sinds zijn studie aan de TU Delft (mede) oprichter van 5 bedrijven, waaronder in 2005 hosted voice pionier Voipro International en in 2014 adviesbureau The Next Cloud.  Als Senior Analyst bij Cavell Group en VP Europe van de Cloud Communications Alliance helpt hij oude en nieuwe telecom bedrijven met de groei van en transitie naar cloud communicatie. Rob is daarnaast gecertificeerd strategic selling trainer (Miller-Heiman), mentor bij StartupBootcamp Amsterdam en adviseur bij een aantal cloud, communicatie en IoT startups.

Rob schrijft al jaren over cloud, communicatie, change, marketing, startups, leiderschap. Zijn blogs en columns zijn o.a. gepubliceerd in vakbladen en communities als TBM, CBM, ChannelConnect, Connexie, Dutch IT-Channel, Computable, Saas4Channel, eFactor en het VoIP en UC&C Dossier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s